Spar
75.00 kr
t.o.m
12/31/2021

Dominio de Atauta, Ribera del Duero 2017

275.00 kr
Før 350.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En både charmerende og ekstremt frugtrig udgave af domænets signaturvin, fra vinstokke mellem 100 - 140 år! Strukturen er relativt blød og elegant med meget modne, fintkornede tanniner, der vil give vinen et meget langt drikkevindue. Et væld af bær, lavendel, rosmarin, cassis, florale toner og lidt ristet fad. Til stegt lam, stuvninger, risotto, paella med kød, trøffel, svampe og modne oste.

De fleste af de meget gamle vinstokke er upodede. Mosten er gæret i stål- og cementtanke med naturlig gær; den malolaktiske gæring / æble-mælkesyregæringen i store træfade. Vinen er derpå lagret 16 mdr. i barriques, 40% nye og 60% 2.års fade. Vinen klares og filtreres ikke.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter