Pascal Prunier-Bonheur, Beaune 1er Cru, Les Sizies 2018

569.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Selv om det sydlige Bourgogne er hvidvinsland, så bliver der lavet rigtig fornuftig Pinot Noir i selve Beaune. Det gælder også Les Sizies, hvor Pascal Prunier har en â…“ hektar. Hans vin kombinerer for Bourgogne ret kraftige tanniner med en enormt saftig frugt - her er virkelig noget frugt, der balancerer tannin og syre i en let og elegant vin. Beaune er hjemsted for ikke mindre end 42 1.Cru marker, som ligger som et kludetæppe bag byen. Og her er det stadigt muligt at finde dejlig Pinot Noir til fornuftige penge. Les Sizies ligger nærmest lige i midten og her får du vin, som er meget tilgængelig og en fornøjelse at drikke - så åben en flaske, når du trænger til lidt ekstra forkælelse en lørdag. Lagrer 18 måneder på fad - heraf 20-30% nye. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til langtidsstegt kylling med rodfrugter. Eller tag dig god tid og lav en af de helt store klassikere fra det franske landkøkken: Boeuf Bourguignon. Så får du fuld smag og intensitet i kompleks elegance med vinen. D

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter