Pascal Prunier-Bonheur, Bourgogne Chardonnay 2020

269.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Pascal Prunier-Bonheurs basis Chardonnay kommer fra en enkelt mark i hjembyen Auxey-Duresses. Det er enkel og livlig hvid Bourgogne som alligevel har noget dybde i både smag og duft. Nogle gange får man mere end man betaler for - det er sjældent i Bourgogne, men vi synes alligevel at Pascals Bourgogne Blanc er meget vin for pengene - du får alt det der kendetegner solid Chardonnay - æbler, mandler og lidt vanilje i duften, struktur og friskhed i munden og en dejlig let fornemmelse. Sådan skal det gøres. Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til enkle frokostretter eller stegt kylling.

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Andre populære produkter