Pascal Prunier-Bonheur, Monthelie 1er Cru Les Vignes Rondes 2019

469.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Marken Vignes Rondes slynger sig op af bakken lige uden for bygrænsen i Monthelie, hvor de klassiske lave stenmure omkranser vinstokkene. Skråningen er direkte sydvendt, så der er masser af sol til druerne, som leverr en saftig, rund og charmerende rødvin, som er fyldt med Bourgognes klassiske kendetegn: masser af rød frugt og lidt skovbund og svampe - som uden tvivl bliver bedre med alderen. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til langtidsstegt kalvefilet med svampesauce.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter