Pascal Prunier-Bonheur, Monthelie 2018

359.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Pascal Prunier-Bonheur har en del marker i de mindre (og mindre kendte) byer i nærheden af vinhuset - en af dem er Monthélie, som ligger midt mellem Meursault og Volnay. Og ikke ulig nabobyen Volnay er det her Pinot Noir der dominerer i en elegant, let og frisk version. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til udbenet vagtel med svampefyld eller bløde oste som Brie. Her er der masser af det ægte Bourgogne i glasset - lyse kirsebær, en smule skovbund og læder i duften - let og frisk syre og beherskede tanniner gør det til et delikat glas vin, som er rustikt uden at miste elegance. Vinen lagrer 12 måneder på fad, hvoraf 10-20% er nye.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter