Pascal Prunier-Bonheur, Pommard 2019

619.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Pascal Prunier-Bonheur, Pommard 2019

Pascal Prunier-Bonheur, Pommard 2019

Krop Let
Tannin Lav
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt
Fad

Aroma

Rød frugt
Fad

Fakta

Krop:
Let
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,00
Område:
Årgang:
2019
Land:
Frankrig
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Syre:
Høj
Sødme:
Tør
Tannin:
Lav

Om produktet

Pommard er måske den ypperste kommune i Cotes de Beaune, når det kommer til Pinot Noir. Som med alle vinene fra Pascal Prunier-Bonheur er Les Trois Follots virkelig vin, som bare giver lyst til at slynge glasset og hælde store slurke ned. Selv om der er rigeligt med mørk bær i både duft og smag så er det alligevel den markante syre som driver værket i Pascals Pommard - det er saftig og intens vin, som aldrig bliver skarp men har en fast struktur og en ret blød afslutning. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til et grillet kotelet med bagte løg.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.