Patritti, Lavoro Grenache 2020

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Patritti, Lavoro Grenache 2020

Patritti, Lavoro Grenache 2020

Serveringsforslag

Lyst kød

Om produktet

Druerne til Patrittis Lavoro Grenache kommer fra de kystnære marker i Mclaren vale i det sydlige Australien. I modsætning til sine søskende; Lavoro Cab. og Lavaor Shiraz er Lavoro Grenache en lidt lysere rødvin drevet af mere rød bærfrugt og mere friskhed. Lavoro Grenache byder således på tørrede rosenblade, røde kirsebær og lakrids. Vinen har en forfriskende syre og medium tannin som gør den yder velegnet i kombination med mad. Det kunne være vildt og efterårets simreretter eller lam.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.