Spar
129.05 kr

Pauillac de Lynch-Bages 2016

199.95 kr
Før 329.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Udover at producere den kendte 1. vin samt 2. vinen Echo, producere det ikoniske 5. cru slot Chateau Lynch Bages også en for mange ukendt vin, som blot går under navnet "Pauillac". Vinen er produceret siden 2009 og her anvendes udelukkende druer fra unge vinstokke som endnu ikke er klar til at indgå i de 2 mere prestigiøse slots vine.

Vinen besidder mange af de egenskaber som kendetegner området Pauillac, præget af Cabernet Sauvignon med både struktur, cassis og cedertræ. Vinen bør ikke betragtes som slottets 3. vin, men har derimod sin egen karakter og identitet og kan med fordel drikkes i sin ungdom.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter