Paul Jaboulet, Crozes Hermitage, Thalabert 2015

399.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.1
8 anmeldelser
2
5
1
0
0
Meget ung
skal ligge lidt endnu før det rigtig bliver godt
Fantastisk vin til pengene. Must have i kælderen. God service og hurtig levering.

Om produktet

Denne rødvin er lavet på Syrah, som her hentet på ejendommen Domaine de Thalabert, der har tilhørt Paul Jaboulet Aine siden 1834 og er det ældste domaine i appellationen. Vinstokkene på de 45 hektarer er mellem 40 og 60 år gamle og giver et meget lille udbytte.
Rødvinen er blevet modnet i 12 måneder på træfad og har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.