Pecchenino, Barolo Bussia 2015

599.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Pecchenino, Barolo Bussia 2015

Pecchenino, Barolo Bussia 2015

Body Medium
Tannin Høj
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Fakta

Smagsprofil:
Brun
Flaskestørrelse:
75 cl
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Acidity:
Høj
Årgang:
2015
Område:
Piemonte
Underområde:
Barolo
Serveringsforslag:
Mørkt kød
Vildt
Land:
Italien
Druer:
Nebbiolo 100%
Dyrkning:
Konventionel
Body:
Medium
Sweetness:
Tør
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Vores vurdering

Pecchenino har bare en enkelt hektar i Bussia-marken, som de overtog til 2012-høsten, og 2013 er altså anden udgave af Bussia fra familiens hånd. Lagrer 36 måneder på store 'botti' - 2500 liters egefade. Det giver en vin med masser af druekarakter og ikke så meget fadpræg-

Vinen har en rubinrød farve, med et let orange skær. Intens duft af roser og tjære, røde bær og lidt lakrids og krydderurter, som åbner op efter lidt tid i glasset. Fyldig i munden med meget faste tanniner, som virkelig kan mærkes. Lidt lakrids og krydderier i afslutningen. Skal have masser af luft inden servering eller gemmes nogle år. Server i store glas.

Om produktet

Pecchenino har bare en enkelt hektar i Bussia-marken, som de overtog til 2012-høsten, og 2013 er altså anden udgave af Bussia fra familiens hånd. Lagrer 36 måneder på store 'botti' - 2500 liters egefade. Det giver en vin med masser af druekarakter og ikke så meget fadpræg-

Vinen har en rubinrød farve, med et let orange skær. Intens duft af roser og tjære, røde bær og lidt lakrids og krydderurter, som åbner op efter lidt tid i glasset. Fyldig i munden med meget faste tanniner, som virkelig kan mærkes. Lidt lakrids og krydderier i afslutningen. Skal have masser af luft inden servering eller gemmes nogle år. Server i store glas.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.