Spar
150.00 kr
t.o.m
3/26/2023

Pecchenino, Barolo Le Coste di Monforte 2017

449.00 kr
Før 599.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Traditionsrig vin fra en traditionsrig mark. Peccheninos Le Coste er traditionel Barolo, som kun langsom åbner op og giver liv fra sig - har du tålmodighed bliver du til gengæld belønnet med masser af duft af elegante roser og lidt lakrids. Marken Coste di Monforte ligger lige øst for Monforte d’Alba i den sydlige del af Barolo-appelationen. Vinen lagrer på traditionel vis i 36 måneder på store fade, som dog løbende udskiftes. Det giver en vin, der har masser af traditionel Barolo-karakter, sammen med frugt og saftighed. Tanninerne er tydelige, men beherskede. Her er noter af menthol, kaffebolcher, lakrids og pebermynte. Server ved 14-16°C i store glas. Drik til kraftige kødretter, og giv den rigeligt luft inden servering.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter