5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2019

299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2019

5.0
af 1 anmeldelser

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2019

Krop Medium
Tannin Høj
Syre Høj
Sødme Tør

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Fad

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Fad

Fakta

Krop:
Medium
Årgang:
2019
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Underområde:
Langhe
Land:
Italien
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Rød
Syre:
Høj
Sødme:
Tør
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Fjerkræ
Mørkt kød

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Baby-Barolo eller Barolo i forklædning - uanset hvad vi kalder dem, så er Langhe Nebbiolo for det meste en light-version af de store vine fra Piemonte - men Bricco Ravera fra Pecchenino er så tæt på som det kan kommer uden at være the real deal - druerne kommer fra Barolo-marken Ravera og vinen lagrer som en Barolo i 2 år på fade. Sving vinen i glasset og du bliver belønnet med lag af frugt, krydderier, lakrids og blomster - det her emmer af Piemonte og glæden ved de store norditalienske vine. Det er fyldig, stringent vin, som har nebbiolodruernes karakter sammensmeltet med to års fadlagring til en elegant men kraftfuld vin - lige netop det der kendetegner de langt dyrere storebrødre fra området. Server den ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til kraftige retter med mørkt kød - fra ribeye til fasan.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.