Pierre Amadieu, Gigondas Romane Machotte Cru du Rhône 2019

225.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0

Om produktet

En saftig og lækker vin med skøn aroma, hvor du finder blommemarmelade, strejf af vanilje og saftige solbær. Det går igen i smagen, hvor det pakkes ind i bløde tanniner blandet med provencalske krydderurter (timian, laurbær og rosmarin) og lakrids og former en lang og krydret pebret afslutning. Frugtfylde og elegance i smuk forening. Vinen udvikler sig, hvis den får masser af luft i glasset eller dekanteres. Perfekt til tradionel dansk julemad samt fyldige og sammenkogte retter.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.