Bland 6 - Spar 10%

Poggione, Lo Sbrancato Rosato 2019

115.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.0
1 anmeldelser
0
0
1
0
0
Anderledes Rose men lækker til en sommerdag
Kenneth N.
2022-03-26

Om produktet

Smuk rosé farve fra skindkontakten og en forførende frisk sommerduft, hvor røde roser blander sig med friske kirsebær fra grenen. I munden opleves vinen saftig, frisk og læskende. Her er igen noter af røde frugter og et stærkt floralt element, der giver kompleksitet til vinen. En herlig frisk rosato, der passer smukt til en kålsalat til frokost.

Lo Sbrancato er en rosé Brunello di Montalcino, nej ikke rigtigt. Denne unikke rosé er fremstillet af Sangiovese druer som er dyrket på Il Poggiones ejendom indenfor Brunello appellationen. Da man ikke laver en hvidvin på Sangiovese, har man valgt at lave denne italiensk rosévin, som er opkaldt efter hesten der løber væk fra flokken. Her er det vinen der løber væk fra rødvinsproduktionen og bliver til en hvidvin. Man lader skallerne ligge i 24 timer sammen med mosten for at trække farve og smag, derefter gennemgår vinen en klassisk hvidvinsproduktion og tappes på flaske på ejendommen.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.