Proyecto Garnachas de España, Olvidada de Aragon 2018

149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Proyecto Garnachas de España, Olvidada de Aragon 2018

Proyecto Garnachas de España, Olvidada de Aragon 2018

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Om produktet

Raul Achas søgen efter forladte eller forsømte vinmarker med gamle Garnacha-vinstokke, førte ham fra Moncayo-bjergene længere mod sydøst, gennem lange affolkede strækninger, præget af den ene forladte spøgelsesby efter den anden. Nær Valle del Ribota, hvor kontinentalklimaet byder på bagende varme sommerdage og iskolde nætter – hvilket er perfekte betingelser for Garnacha, fandt han en vinmark, hvor de fritstående vinstokke var beplantet i jernholdige lerjorder i 1940.

Garnacha Olvidada de Aragón har let ristede aromaer af kakao og røde skovbær. Det lave udbytte fra de gamle vinmarker har ligeledes resulteret i behagelige og modne tanniner. Vinen har dybde, kompleksitet og tilstrækkelig med fylde til at ledsage et kraftfuldt måltid, bestående af fx blodrødt oksekød, velkrydret lam eller gris.

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.