category label Øko
category label Bland 6 - Spar 10%

Quentin Harel, Beaujolais-Villages Grandes Terres 2019

119.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Så er der renhed i glasset med små fine jordbær og sorte kirsebær, plukket lige fra grenen. Duften er intens og levende, let og luftig og byder op til dans. Smagen har en utrolig lethed og så kommer intensiteten i frugten der holder ved i en smuk frisk eftersmag. En vin der er meget lav på tannin og bæres oppe af sin fine frugt. Nyd denne afkølet for optimal fornøjelse.

En ren gamay som er høstet fra vinstokke der er op til 70 år gamle. Familien Harel har haft denne 3 hektar store parcel certificeret økologisk siden 1990. I dag arbejdes der stadig med stor respekt for naturen og de dyr der er med til at skabe den sunde balance i vinmarken. Jordbunden på denne parcel er primært ler og limsten. Vinen gærer over 7 dage med hele klaser i lukket tank, med 5 overpumpninger. Der tilsættes ingen gær, så gæringen styres af den naturlige gær på druer og i kælder. Ved aftapning bruges der minimalt svovl for at fremstille en så ren vin som muligt. Vinen er lagret i 12 måneder på neutral cementtank inden aftapning. Målet, og resultatet, er ren frugt pakket på flaske.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter