category label Øko
category label Bland 6 - Spar 10%

Quentin Harel, Morgon Les Charmes 2019

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En klassisk Beaujolais på højt niveau med lidt mere dybde og en herlig frugtdrevet duft. Her er noter af røde kirsebær, skiffer og god intensitet. Smagen er blød og afrundet med røde frugtnoter som dominerende faktor. Skifferjorden fornemmes mere i nerven i vinen, end direkte i smagen. En god vin til lyst kød.

Morgon er en af de 10 grand cru kommuner i Beaujolais, og her har Quentin købt en parcel på 1 hektar i 2011. Vinmarken Les charmes er beliggende på det højeste plateau i kommunen, hvilket er med til at sikre den elegante luftige stil som man ønsker her. Vinstokkene er mere end 80 år gamle og har været dyrket økologisk siden 1980. Vinen gærer over 9 dage med hele klaser i lukket tank med 5 overpumpninger. Der tilsættes ingen gær, så gæringen styres af den naturlige gær på druer og i kælder. Ved aftapning bruges der minimalt svovl for at fremstille en så ren vin som muligt. Vinen er lagret i 6 måneder på 400 liters demi-muids inden aftapning.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter