Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1970

4,999.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1970

Quinta das Carvalhas, Vintage Port 1970

Krop Medium
Syre Lav
Sødme Halvsød

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Fad
Bevidst oxidation

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Fad
Bevidst oxidation

Fakta

Krop:
Medium
Årgang:
1970
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
20,00
Område:
Douro
Serveres til:
Land:
Portugal
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Portvinstyper:
Ruby portvin
Vintage portvin
Smagsprofil:
Brun
Syre:
Lav
Sødme:
Halvsød
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Søde desserter
Friske desserter
Frugt & nødder

Vores vurdering

Meget moden og udviklet vintage port fra et stort vintage-år - fuldmoden med noter af både af røde frugter, karamel, krydderier og kakao. Kraftfuld men samtidig delikat - helt klar til at drikke.

Om produktet

Meget moden og udviklet vintage port fra et stort vintage-år - fuldmoden med noter af både af røde frugter, karamel, krydderier og kakao. Kraftfuld men samtidig delikat - helt klar til at drikke. Vintage portvin er den fornemmese portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes af mange for "kongen" af portvin. 1970 er et generelt deklareret vintageår, som leverer store portvine, som er helt klar til at drikke nu.

Vintage portvin er den fornemmese portvinstype, der kun laves i de allerbedste år. Den tilbringer kun ca. 2 år på fad, hvorefter den udvikler sig i mange år på flaske, og den er først drikkemoden i relativ sen alder. Den regnes af mange for "kongen" af portvin. 1970 er et generelt deklareret vintageår, som leverer store portvine, som er helt klar til at drikke nu.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.