Spar
50.35 kr

Radford-Dale, Nudity Syrah 2015

228.65 kr
Før 279.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0
Spændende bekendtskab
Jens Kristian A.
2022-04-08

Om produktet

Radford Dale Nudity Syrah stammer fra en enkelt parcel placeret granit jorde på den østlige skråning af det berømte Paardeberg. Vinstokke er dyrket økologisk i mere end 10 år og opnåede certificering i 2010. Druerne håndhøstes i de tidlige morgentimer og lægges i små kasser, der rummer 15 kilo, så klaserne ankommer intakte til kælderen, hvor de håndsorteres, afstilkes og knuses blidt. Gæringen fandt sted på den naturlige gær og uden tilsætningsstoffer af nogen art. En hver nuance fra vingårdens terroir er synlig. Intet er ændret. Intet er skjult. Den unge vin er lagret på 3 og 4 år gamle fade – uden tilsætning af svovl. Lagringen foregik derimod på det naturlige bundfald, der holder vinen i et reduktivt miljø.

Radford Dale Nudity Syrah er kulminationen på alt vi har lært gennem snart mange år om naturlig vinavl og vinfremstilling uden intervention, siger Alex Dale. Ved at lade hver proces i moder naturs kyndige hænder har vi fået en vin, som afspejler alle aspekter af sin oprindelse, druesort og årgang. Fri for enhver tilføjelse eller behandling, er vinen afklædt og helt naturlig. Resultatet er en vidunderligt udtryksfuld, kompleks og elegant vin. Næsen emmer af mørke bær, komplekse aromaer af krydderi og fynbos. Der er lag på lag af rød og sort frugt, medd en underliggende note af grafit og super smidige tanniner, der gør vinen fantastisk engagerende på ganen. Vinen efterlader ganen med et rent, friskt og sundt indtryk. Kunne dette være den nøgne sandhed ...?

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter