Recchia, Poderi del Roccolo, Bardolino DOC 2014

79.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En frisk rødvin fra Gardasøens bred. En duft hvor violer og små røde kirsebær blander sig med hinanden. Smagen er mild med en frisk frugtsyre og meget milde tanniner. Denne friske Italienske rødvin passer glimrende til lette pastaretter og milde oste.

I Castelnuovo del Garda ligger ejendommen Poderi del Roccolo der er ejet af Recchia. Familien har købt denne ejendom for at have marker tæt på Gardasøens bred. Ejendommen producere vine der er friske i frugten med god balance, på de lokale druer. Vinen er fremstillet hovedsageligt på Corvina tilsat mindre mængder Molinara og Rondinella.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.