Recchia, Valpolicella Ripasso, Masua di Jago 2017

Fra 107.10 kr
v/1 stk: 119.00 kr
v/6 stk: 107.10 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.2
6 anmeldelser
0
1
5
0
0
Behagelig smagfuld frugtagtig
Relativt mørk og ret tør med typisk ripasso-krydring.
Dejlig fyldig vin!
Udemærket ripasso

Om produktet

Ripasso fra producenten Recchia på de klassiske druer, der også bruges til Amarone. En flot Ripasso, som opnår sin unikke karakter ved at gære på skallerne fra produktionen af Amarone. Vinen har en karakteristisk intens og frugtrig bouquet og er fyldig, harmonisk og rund i smagen. Blød og behagelig smag af brombær, lakrids, bitter chokolade samt et strejf af mynte. Elegant vin, på trods af den fyldige karakter og meget velstruktureret.

Masua di Jago er hjertet af Valpolicella, Recchia familiens vinmarker er beliggende på de sydvendte skråninger af dalen, hvor druerne opfanger den tidlige morgensol, men på grund af de flade skråninger får de faktisk sol fra morgen til aften.

Vil være fortrinlig til kraftige kødretter og vildt, da den har både fylde og sødmefuld frugt.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.