Spar
76.76 kr

Santa Barbara Winery, Late Harvest Riesling 2013

152.24 kr
Før 229.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Santa Barbara Winery Late Harvest Riesling kommer fra familien Lafond’s egen ejendom i Santa Rita Hills, som har navnet Lafond Vineyard. Dette er et af ganske få steder i Santa Rita Hills, hvor der dyrkes Riesling.
Et ganske lille hjørne af denne vinmarker får, i udvalgte årgange, tid til at udvikle botrytis (ædelråd), som giver mulighed for at producere denne skønne Late Harvest Riesling.

Høsten er først foretaget i december 2013, langt senere end ejendommens øvrige Riesling.
Vinen produceres på helt gammeldags vis, hvor druerne fodtrampes (dog med gummistøvler på) for at udvinde væsken af de delvist indtørrede druer. Herefter får mosten lov til at stå med drueskallerne i to dage, hvorefter gæringen er stoppet ved hælp af nedkøling. Dette giver vinen sin høje restsukker.

Santa Barbara Late Harvest Riesling har en dyb gylden farve. Duften er intens, med fremtrædende nuancer af søde, lyse rosiner, bagt æbletærte og pærelikør. Smagen er, på en og samme tid, rund og overvældende med nuancer af moden fersken, honning og søde, lyse rosiner. En perfekt ledsager til et væld af  desserter, men også til blå oste.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter