4.7
af 3 anmeldelser

Senorio de P. Pecina Crianza 2015

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.7
af 3 anmeldelser

Senorio de P. Pecina Crianza 2015

4.7
af 3 anmeldelser

Senorio de P. Pecina Crianza 2015

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Smagsnoter

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2015
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork
Druer:
Garnacha 2%
Graciano 3%
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød

Anmeldelser

4.7 af 3 anmeldelser

Om produktet

Peciña Crianza er måske den allerstørste perle af Peciñas vine når det kommer til pris/kvalitet. Peciña selv er dog også af den overbevisning af deres Crianza 2015 er den bedste Crianza de nogensinde har produceret og bliver bekræftet af The Wine Advocate med følgende ord "I must admit that the wine was very impressively balanced, nuanced and complex. It has freshness and is approachable enough while showing Rioja character and integrated oak to appeal to a wide audience. It's ripe without excess, coming through as juicy and tasty" - 92point.

Druerne til Peciña Crianza kommer fra gamle stokke fra 3 af familiens vinmarker. Hovedparten af vinen består af Tempranillo som i Peciñas ånd tilbringer 24 måneder på brugte amerikanske fade og efterfølgende 18 måneder på flaske før den frigives til salg.

"There are very few greater bargains in the world of wine than the aged Crianzas from Pecina" Tim Atkin MW.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.