Serego Alighieri, Possessioni Rosso 2019

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Farven er blank med flotte rubinrøde nuancer. I duften finder man først en let og delikat nuance af røde frugter, som ret hurtigt udvikler sig mod det mørkere og mere krydrede med en nuancer af vanilje og hvid peber fra træfadene. I smagen er rødvinen sprød og frisk med sammensatte nuancer af skovbær og mandler. Også her udvikler vinen en fed og struktureret stil med karakterer af blommer og lidt chokolade efter få minutter i glasset. Den har en god, blød og frugtrig eftersmag og er baseret på corvina og Sangiovese. Server den ved ca. 17 - 18°C og gerne til til lammeroner, fjerkræ og kalv - samt til milde oste.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter