Lagersalg
Spar
135.13 kr

Silverado Vineyards, Napa Valley Merlot Mt. George Vineyard 2016

363.87 kr
Før 499.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Mt. George Vineyard er beliggende lige øst for Napa by.
Marken er især rig på grus og vulkanske sten, der tvinger vinstokkenes rødder til at søge dybt, hvilket er med til at give vinene struktur og friskhed.
Det færdige blend består af 77% Merlot, 19% Cabernet Sauvignon, 4% Malbec og 1% Petit Verdot, der er gæret i ståltanke og lagret 17 måneder i franske egetræsfade, heraf 45% nye.

I aromaen slynger nuancer af mynte, solbær, kaffe og rosmarin sig ud af glasset med stor intensitet. Smagen er klassisk Merlot med fløjsblød intens frugt pakket med solbær, blommer, kakao og en let krydret eftersmag - det hele ledsaget i baggrunden af flotte tanniner og lidt syre forårsaget af de øvrige druer.

Silverado Merlot Mt. George udgør et klassisk match til braiserede og langtidsstegte retter eller til f.eks. grillet lam med rosmarin.
Vi anbefaler at dekantere vinen 1 time før servering ved 15-16 grader. Vinen er drikkemoden nu men kan gemmes op til 15 år fra høståret.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter