Spar
131.00 kr

Smagekasse - Appassimento

579.00 kr
Før 710.00 kr
Levering 2-4 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.7
3 anmeldelser
0
2
1
0
0
god og spændende pakke
Lidt en blandet landhandel. OK vine imellem

Om produktet

Er du vild med amarone? Så er du med garanti vild med denne smagekassen! Vi har sammensat en vinpakke med vine, som alle er lavet på appassimento metoden - og her tænker du måske, hvabehar? Appassimento er den metode, hvorpå amarone opnår sin ekstreme fylde, frugt, alkohol og intensitet. Frem for at presse friske druer, tørrer man druerne til rosinlignende tilstand, hvor de taber 30-40% af deres vægt! Dette betyder at der skal bruges 2 gange så mange druer til en flaske amarone, som til en flaske almindelig rødvin. Resultatet er en ekstremt koncentreret vin med et højt niveau at alkohol og sødmefuld karakter, som den danske palette elsker! 

 

Flora Appasimento

Flora Appasimento kommer fra Montepulciano-distriktet godt 200 km nordøst for Rom. Store flotte gardiner hænger flot på glassets sider, hvilket idner om en vin med stor viskositet. Lavet på tørrede druer, der giver masser af koncentration, fylde, fedme og volumen. Smag af solmodne solbær, blommer, chokolade og hindbær, der alt sammen løfter vinen til stor kompleksistet og harmoni.

 

Le Olle, Lenotti, Veneto 

Lenotti har fundet stor inspiration i de kendte Veneto vine Amarone og Recioto, og den inspiration har smittet af på ”Le Olle”. Således presses og gæres 70% af druerne til ”Le Olle” straks efter høsten, mens de resterende 30% tørres i 40-50 dage, og derefter presses og gæres i november måned. 

 

Appassimento Barbera, Luca Bosio 

Modsat amarone, er denne udgave lavet på barberadruen, hvilket giver et generelt lettere udtryk. Jordbær, kirsebær, sød lakrids og amaretto danser op ad glasset, tanninerne er fine og få, mens syren retter op på den velbalancerede sødme.

 

Zenato, Rosso Veneto Appassimento

Rosso Veneto Parziale Appassimento ligger i den tørre ende af smagsskalaen, men fremstår fløjlsblød med en behagelig fylde og struktur. Kraftige pastaretter, eller retter med fjerkræ eller svinekød vil være blandt de utallige, oplagte muligheder.

 

Misetti Appassimento

Syditaliensk lækkerbisken! Her får den en på lampen hvad angår koncentration og solskin, hvorfor vinen er kraftig og sødmefuld, suppleret af delikate note af varme hindbær, jordbær og rosiner. 

 

Ca’ Vittoria Black Label Appassimento

Druerne er en blanding af Negroamaro, Malvasia, Merlot og Cabernet Sauvignon. Cà Vittoria Appassimento har en dybrød farve og en rig og intens duft med modne noter af blomme og rosin. Smagen er koncentreret og meget fyldig med noter af krydderier, vanilje og chokolade.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter