Spar
279.00 kr
t.o.m
8/31/2022

Smagekasse - Søde Sommervine

499.00 kr
Før 778.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.5
6 anmeldelser
5
0
0
1
0
Super dejlige søde vine. Første gang jeg kan drikke en rød vin og nyde den.
Utroligt lækker kasse gode sæde vine
man bliver træt af så søde vine
Det er en kasse med en masse forskellige smag af sommer. ☀ Jeg vil klart anbefale den til damerne, hvis de har en sød tand.

Om produktet

Er du til søde sommervine, som kan drikkes til samtlige sommerdesserter eller bare når solen bager og tørsten trænger sig på? Så er denne vinpakke perfekt for dig. Vi har samlet alle de søde og saftige sager fra vores gode italienske ven Luca Bosio. Smagekassen byder på søde rosé bobler og de let mousserende sweet red, white og blush samt den klassiske moscato d’Asti. 

 

Pakken indeholder 2 af hver af følgende vine: 

Luca Bosio Sweet Red: Kan du lide jordbær? Kan du lide sol og sommer? Så er denne Sweet Red lige noget for dig. Server den kølig til sommerens desserter med bær eller efter middagen. Vinen er alt man drømmer om en lun sommeraften! Noter af jordbær, hindbær og kirsebær vrimler rundt i et virvar af velsmag.

 

Sweet White: En sød vin med fantastisk blomstret duft. Fine noter af ananas og lyche frugt, som understreges af fin frugtsyre som giver friskhed i munden. Fine små bobler som skaber en cremet og mild oplevelse.

 

Moscato d’Asti:  Den ultimative go-to dessertvin der afslutter enhver middag elegant og friskt. Den lave alkohol gør den særligt velegnet til desserter med is eller som velkomst til et frokostselskab. Vinen viser de klassiske noter af mandarin, blomster og jordbær - ingen kan fornægte at det smager så fuglene synger. 

 

Blush Rosé: En ren og sødlig duft breder sig fra glasset med noter af hindbær og jordbær, samt grønne duftnoter fra Moscato druen. Mild i smagen med lette bobler der er med til at tilføre vinen yderligere friskhed. 

 

Moscato Spumante Rosé: Mere mousse og spræl! Server denne rosé til velkomst og du er garanteret en god start på aftenen. Jordbær, hindbær, luche og blomster bobler op ad glasset og danser på tungen.

 

OBS: Billede er vejledende.