Sojourn Cellars Chardonnay, Sonoma Coast 2018

450.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Med denne vin ønsker Sojourn at fremstille Chardonnayddruens exceptionelle karakter i dette område. Vinen har en forførende næse af stenfrugt og gule æbler, der går igen i den rige, koncentrerede smag. Smagen er balanceret med et fint syreniveau, og lagringen i 30% ny fransk eg, bringer dybde til teksturen uden at overrumple frugten.

Cuvéen indeholder forskellige cloner af Chardonnay (Old Wente Clone og Clone 95), som kommer fra flere unikke parceller fra flere af topmarkerne i Sonoma Coast: Sangiacomo, Durell og Gap's Crown. Druerne gærer separat
og omrøres jævnligt. Efter 10 måneders lagring, foretager vinmageren det endelige blend, der skal udtrykke alt kendetegnene ved Sonoma Coast appelleationen: cool-climate, nuance og balance.

Sojourn Cellars ligger i Sonoma nord for San Francisco tæt på Napa Valley. Huset blev grundlagt i 2001 af de to tennisvenner Craig Haserot og Erich Bradley, som delte en passion for to ting: Stor vin og tennis. Fra starten var planen at produere små mængder Cabernet Sauvignon fra ekstraordinære vinmarker. Huset har hurtigt opnået stor anerkendelse, og i dag producerer de 21 unikke vine til kunder verden over.

Sojourn lægger vægt på at få hvert parcel fra markerne med over i flasken. Huset opkøber druer i Napa og Sonoma fra dyrkere, som de har et tæt samarbejde med, og som besidder bestemte kombinationer af jord, klima, hældning og retning, og hvor udbyttet holdes lavt.

Orange vine

Fed & fyldig
Vine med en blød og cremet mundfølelse og overdådig stil, hvor syren er lav og friskheden sekundær. Fed, cremet, vulgær, tropisk og moden i stilen. Server vinene til fiske- og fjerkræretter med fløde/smørbaserede saucer. Orange vine kommer typisk fra vinområder med meget sol og varme.
Aromaer: Ananas, mango, banan, ferskner, mandariner, gule æbler, citroner, majs, vanilje, kokos, smør og yoghurt.
Vinområder: Californien, Australien, Syditalien og Spanien.
Druer & typer: Chardonnay, malvasia og viognier.

Andre populære produkter