Swipen voor 11 additionele foto's

Sing te, "Nyt år-Sund sæt" Long Jing, Xue Rong

Ville købe igen?
Før 240,00 kr Fra 216,00 kr
Spar 24,00
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 240,00 kr
 • Pris pr. stk. v/3 stk.: 216,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Information
Om produktet

Gør som kineserne og drik te for et godt helbred. Ifølge kinesisk helse-forståelse, er te nemlig et vigtigt element til at styrke immunforsvaret og det gode helbred. Ifølge kinesisk helse-tankegang, er det vigtigt, at man drikker forskellige te-typer: hvid, grøn og sort te - non-oxideret og oxideret te, da de helsebringende egenskaber i de forskellige teer supplerer hinanden.

Sund startpakke med 3 teer: hvid, grøn og sort te

Mild godmorgen te
Den hvide te, Xue Rong, er den mildeste af de tre teer. I Asien starter mange dagen med en kop hvid te, da det siges at hvid te er god for luftveje og lunger, hvilket også har en positiv indvirkning for iltning af blodet. Xue Rong betyder ”sne dun” og er en hvid te fra Yunnan provinsen i Kina. Teen er håndplukket og består af unge knopper. Knopperne har det typiske karakteristika for hvid te, med hvide dunbløde hår på undersiden, derfor navnet Xue Rong eller ”sne dun”. De aromatiske blade producerer en fin, blød floral smag med lidt frugt og en god eftersmag
Indhold: 40 g.

God til mad - og efter maden
Den grønne te, Long Jing, er en af de mest kendte af de kinesiske grønne teer. Det er en meget storbladet te, og den indeholder fine aromaer samt mange aktive stoffer. Grøn te skal ikke indtages på tom mave, da de aktive stoffer påvirker enzymerne i maven. Man kan brygge mange gange på de samme blade, og teen kan nydes i løbet af hele dagen. Teen stammer fra den kinesiske Zehjiang provins, som anses for det originale og bedste tedistrikt i Kina. I mere end 1.000 år har der været tedyrknings-aktivitet i området, og teen har haft kejsernes bevågenhed. Tebladene til denne te høstes i en afgrænset periode fra marts til april.
Teen har en frisk aroma, og en smuk klar grøngul farve i koppen. Smagen er afrundet med antydning af kastanje. Eftersmagen er forfriskende og ren. Nyd den i løbet af dagen og som aftente. Dens milde, afrundede – næsten søde smag betyder, at den er tilgængelig for tedrikkere, der skal introduceres til at drikke grøn te.
Indhold: 70 g.

Eftermiddagste: Sort kvikker op
Nepal Garden Mist Valley, den sorte fuld-oxiderede te fra Nepal, er en fyldig sort te med en eftertragtet fin og frisk eftersmag. Kinesiske urtespecialister har forklaret, at den sorte te har nogle egenskaber, der holder på varmen og energien. Derfor har vi lyst til en kop varm og mørk ( ikke nødvendigvis stærk) kop te, når det er koldt og mørkt udenfor.
Sort te indeholder mere koffein end grøn te, så hvis man påvirkes af koffein i te, er det måske bedst at nyde den sorte te om eftermiddagen, og gå over til hvid eller grøn te om aftenen. Nepalesisk te minder meget om Darjeeling-te, og inden for de seneste par år har der været forstærket opmærksomhed omkring den. Plantagerne ligger i et meget fugtigt område ved foden af Himalaya, og denne næsten drivhusagtige tilstand giver en blød, diskret duftende bryg. Eksporten af te fra Nepal er begrænset, da den lokale efterspørgsel efter teen er stor. Teen har en blød og fyldig aroma.
Indhold: 145 g.

Drik bare
Te er en god kilde til at få væske, også selv om den har en vanddrivende virkning. De gode egenskaber og indtaget af vitaminer mm. opvejer den væske, man ikke holder i sig, pga. den vanddrivende effekt.

I Kina og det meste af Asien, har man igennem mange generationer, været mere optaget af at forebygge fremfor at vente på at skulle helbrede. I Vesten taler vi ofte helse og mental sundhed, når skaden er sket.

Sunde pauser
At nyde en kop te er ofte også forbundet med en pause. Hvis man vælger sin te med omhu, finder noget man syntes smager godt og giver sig god tid til tilberedning og nydelse, så har man allerede taget et stort skridt i retning af et bedre immunforsvar og en mental samt fysisk sundhed.

Andre populære

 1. Sing te, Hvid & Grøn med Grape/blomster I Pose
  Sing te, Hvid & Grøn med Grape/blomster I Pose

  Sencha og White Downy i en fin harmoni med grape, blomster, krydderier og vanilje. Grøn og hvid te er ikke iltet, som sort te er, det er mindre forarbejdet te.

  Blandingen af hvid og grøn te med grape, vanilje og blomster er afstemt, så man kan smage den fine te, og de tilsatte aromaer tilfører sødme og fylde.
  Indhold: 135 g.

  Ville købe igen?
  Før 80,00 kr Fra 72,00 kr
  Spar 8,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 80,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 72,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud