Jean Fillioux Cognac

Jean Fillioux Cognac

Jean Fillioux Cognac er et familieejet hus, etableret i 1880. Huset og dets 25 ha vinmarker ligger i det bedste af det bedste område for cognac, nemlig Grande Champagne. La Poyade, som er navnet på Jean Filliouxs residens, ligger midt i den "Gyldne Trekant" mellem Verriéres, Angeac-Champagne og Juillac-Le Coq ligger. 
I dag er det Pascal Fillioux, der er femte generations efterkommer af grundlæggeren, Honoré Fillioux, der står for produktionen. Pascal er en gudsbenådet masterblender, der har ansvar for hele produktionen fra høst af druerne til aftapning af den endelig cognac – lige fra husets unge Le Coq til den meget gamle Reserve Familiale Cognac. 
Stilen er snorlige hele vejen igennem: Floral, frugtet, kompleks, elegant og kraftig. Når man smager en Jean Fillioux Cognac, er man ikke i tvivl om, at den er noget helt særligt, og, når man efterfølgende smager en aftapning, vil der helt klart være en genkendelsens glæde. 
Jean Fillioux Très Vieux er da også blevet kåret af Decanter til Verdens bedste Brandy, samt af USA´s førende spiritusjournalist, Paul Pacult, til Bedste Cognac i Verden til prisen.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Jean Fillioux Cognac

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Jean Fillioux le Coq 40% 70 cl.
  Jean Fillioux le Coq 40% 70 cl.

  Le Coq er Jean Filliouxs yngste cognac og er en Lys og behagelig frisk Grande Champagne Cognac med noter af blomster, lime og citrusskal.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Før 395,00 kr Fra 355,00 kr
  Spar 40,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 395,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 355,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Jean Fillioux Tres Vieux 40% 70 cl.
  Jean Fillioux Tres Vieux 40% 70 cl.

  Meget kraftig vanilje i næsen. Smag af moden frugt, appelsinmarmelade, kvæde og pære. Lang, lang og utrolig kompleks eftersmag. Den perfekte cognac til at afslutte en god dag.

  USA's førende spiritus anmelder Poul Pacult har kaldt Jean Fillioux Tres vieux for verdens bedste cognac til prisen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Før 750,00 kr Fra 683,00 kr
  Spar 67,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 750,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 683,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Jean Fillioux, XO Femme a la Charette
  Jean Fillioux, XO Femme a la Charette

  I Holstebro hvor vi både har lager og fysisk butik, står der foran det gamle rådhus en skulptur af den verdenskendte kunstner Alberto Giacometti. Lokalt kaldes skulpturen ”Maren å æ Woun”. Mere officielt hedder den "Kvinde på kærre".

  Denne cognac er en aftapning vi har købt hos Jean Fillioux. Derfor har vi selv fået lov til at navngive den "Femme á la charette", som netop lægger op til navnet Kvinde på kærre.

  Jean Fillioux Cognac er et familieejet hus, som ligger i det bedste af det bedste område for cognac, nemlig Grande Champagne.
  Stilen er snorlige hele vejen igennem: Floral, frugtet, kompleks, elegant.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  695,00 kr

Jean Fillioux Cognac

3 varer

pr. side