Swipen voor 2 additionele foto's

Rombogen

Ville købe igen?
265,00 kr
Udsolgt
Information
Om produktet

Rombogen er skrevet af Rasmus Brøchner Hansen og Mads Heitmann, og fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik.

De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper.

Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

Andre populære

 1. Gin - historie, opskrifter, ginkartotek
  Gin - historie, opskrifter, ginkartotek

  Efterfølgeren til den populære mini bog om gin fra samme forfatter Iben Diamant er selvsagt et større og mere omfattende værk, hvor man både får en dybdegående gennemgang af ginnens historie, forskellige fremstillingsmetoder og destillerier.

  Bogen slutter af med et omfattende ginkartotek, hvor man desuden kan hente inspiration til hvilke tonicvand og garniture der passer til de forskellige gin.

  Ville købe igen?
  Før 299,00 kr 249,00 kr
  Spar 50,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Bogen, Portvin i Glasset
  Bogen, Portvin i Glasset

  Portvin i Glasset giver dig en grundig introduktion til portvinens fascinerende historie.

  Henrik Oldenburg forfatteren bag bogen er portvinsekspert i allerhøjeste grad, og deler i denne bog ud af sin enorme viden. Bogen fortæller om, hvordan portvinen blev til portvin – og hvorfor portvinen taler engelsk. Bogen beskriver ligeledes farver og typer, årgange og holdbarhed, vinsprit og bundfald, Tawny og Ruby, piber og flasker, Vintage og Colheita m.m.

  Bogen giver også en guide til læseren i forhold til at finde frem til ens personlige portvinssmag og om forfatterens egne favoritter.

  Ville købe igen?
  Fra 61,00 kr
  Spar 9,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 70,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 61,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Bogen Gin, Tonic & Tilbehør - masser af nye opskrifter
  Bogen Gin, Tonic & Tilbehør - masser af nye opskrifter

  "Gin, tonic og tilbehør - masser af nye opskrifter" er en spændende ny bog med en række lækre tips og opskrifter på drinks med gin og forskellige tonics.

  Iben Diamant har tidligere udgivet en gin bog, men denne efterfølger er fyldt med masser af spændende opskrifter og tips til den perfekte drinks.

  Gin er populær som aldrig før over hele verden. Er du én af dem, som også elsker gin, så vil du være vild med bogen "Gin, tonic og tilbehør - masser af nye opskrifter".

  Her får du et bud på alt lige fra de klassiske gin & tonics til de mere kreative opskrifter. Du finder helt sikkert en favorit iblandt de mange spændende opskrifter i bogen.

  Ville købe igen?
  Fra 60,00 kr
  Spar 9,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 69,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 60,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud