Vecchia Romagna

Vecchia Romagna

I det herrens år 1820, da det begyndte at lakke mod enden for den franske kejser Napoleon Bonaparte, måtte hans officielle Cognac-leverandør skynde sig at finde nye græsgange og gerne lidt langt væk. 

I de skønne landskaber omkring den gamle italienske stad, Bologna, fandt Jean Bouton et område, der til forveksling mindede om Charente hjemme i Frankrig, hvor den berømte Cognac blev produceret. Bouton udvalgte druen Trebbiano Toscano (også kendt som Ugni Blanc), byggede et destilleri efter fransk forbillede – og resten er historie. 

Først i 1939 fik Vecchia Romagna sit nuværende navn, men da var den allerede en kendt og elsket drik blandt de livsglade italienere. Siden har resten af verden fået øjnene op for Vecchia Romagna, der i dag er Italiens bedst sælgende brandymærke med eksport til alverdens lande. 

Der stilles høje krav til Vecchia Romagna for, at den overhovedet må kalde sig brandy: Det skal være et destillat af vin; det skal lagres mindst 1 år i egetræsfade (alternativt ½ år på mindre egetræsfade); og der må hverken tilsættes alkohol eller smag. Hos Vecchia Romagna benytter man kun europæisk eg og holdningen er, at træet skal mindst være 100 år gammelt for at give brandyen sin særlige dybe ravfarve og sin enestående smag.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Vecchia Romagna

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Vecchia Romagna Etichetta Nera
  Vecchia Romagna Etichetta Nera

  Lagret 3 år på to forskellige typer egetræsfade. Duften er en behagelig blanding af tropiske frugter som papaya og ananas – og krydderier som vanilje, nellike og kanel. Smagen er kraftig og intens med et umiskendeligt præg af mandler. Perfekt selskab til en espresso – eller on the rocks, hvis det bare er for sjov.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  38,00%
  Fra 176,00 kr
  Spar 19,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 195,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 176,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Vecchia Romagna Riserva 10 Anni
  Vecchia Romagna Riserva 10 Anni

  10 års lagring på europæiske egefade har resulteret i en særdeles blød, smagsintens brandy tilegnet livsnydere. Duften er rund med noter af Bourbon-vanilje, modne abrikoser, lakrids og træ. Smagen er nærmest olieblød fuld af honning, søde krydderier som kanel og nelliker, ferskenmarmelade og træ. Nydes ved stuetemperatur af store Cognac-glas.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Fra 264,00 kr
  Spar 35,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 299,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 264,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Vecchia Romagna Riserva 25 Anni
  Vecchia Romagna Riserva 25 Anni

  Med mindst 25 års lagring udvælges og sammenstykkes de fineste dråber fra Vecchia Romagnas enorme lagre og fyldes manuelt på kostbare glaskarafler. Duften er blomsteragtig med kandiserede frugter, rosiner, lakridsrod, moden abrikos samt kakao og cigaræske. Smagen er intens, velafbalanceret og cremet med noter af søde krydderier som Bourbon-vanilje og muskatnød og frugter som kirsebær og blommer

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Fra 712,00 kr
  Spar 87,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 799,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 712,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Vecchia Romagna

3 varer

pr. side