Drouin, Contrôlee Drouin Vintage 1972

Fra 2.197,00 kr
Spar 198,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 2.395,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 2.197,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 5-6 hverdage
Information
Appellation
Appellation Calvados Contrôlee
Type
Calvados
Land
Frankrig
Område
Calvados
Årgang
1972
Dyrkning
Traditionel
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Alkohol %
42,00
Proptype
Kork
Om produktet

Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2.
verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere.

Frankrig