Bundaberg Rom

Bundaberg Rom

Bundaberg Rums historie begyndte for mere end hundrede år siden i Queensland, Australien.
Bundaberg starede med at producere suger kommercielt i 1872, men det egentlige startskud til Bundaberg Rum skete i 1880, da Queensland nød et økonomisk opsving, som betød at man ledte efter en måde at udnytte den store mængde Melasse som blev til overs fra sukker produktionen.
De lokale bønder havde hørt om at man kunne lave melassen om til rom og dermed blev destillerier oprørt overalt i området.

Disse mindre producenter grundlagde i 1888 en sammenslutning ved navn "The Bundaberg Distilling Company"

 
Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Bundaberg Rom

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
  1. Bundaberg Rum, Export Strenght 40% 100 cl.
    Bundaberg Rum, Export Strenght 40% 100 cl.

    Bundaberg Export Strenght er fremstillet på sukkerør fra Queensland i Australien og tappet ved Export styrke på 40% alkohol. Rommen dufter af flødekaramel, vanilje og farin. For at lave den perfekt "Bundy & cola" fylder du et highball glas med is, blander 1 del rom med 2 dele cola og pynter med en skive lime.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    40,00%
    379,00 kr

Bundaberg Rom

1 vare

pr. side