Lamb's Rom - originale britiske rom, en ægte klassiker

Lamb's Rom - originale britiske rom, en ægte klassiker

Lamb’s Navy Rum blev skabt i 1849 af Alfred Lamb, som hjemtog 18 forskellige slags rom fra Caribien, der blev blandet og lagret på træfade på havnen i London. Alfred Lambs originale opskrift benyttes stadig i fremstillingen af Lamb’s, så den er lavet på samme blend af rom fra blandt andet Barbados, Guyana, Jamaica og Trinidad.

Lamb’s Navy Rum er indbegrebet af britisk rom-tradition, og det næsten umuligt at finde en britisk pub, som ikke har Lamb’s stående på hylden. Anvendeligheden er da også stor, da den både kan drikkes rent og benyttes i de fleste cocktails, hvor der bruges rom.

Lamb’s har lanceret to moderne smagsvarianter, som ikke må kaldes rom på grund af den lavere alkoholprocent, men som begge er fremstillet på nøjagtigt samme blend af caribisk rom som den originale Navy Rum: Lamb’s Spiced med smag af kanel og vanilje, samt Lamb’s Spiced Cherry med smag af kirsebær og mandler.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Lamb's Rom - originale britiske rom, en ægte klassiker

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Lamb's Spiced Rom
  Lamb's Spiced Rom

  Lamb’s Spiced er fremstillet på samme blend af caribisk rom som Lamb’s Navy, men er tilsat krydderier for at indfange den ægte tropiske stemning. Et eksotisk mix af heftig kanel og karamelblød vanilje med et delikat twist af lime.

  Lamb’s Spiced er en velbalanceret smagoplevelse, som kan nydes alene med et par isterninger eller blandes med ginger ale til en forfriskende drink. Den krydrede sødme gør den også til en oplagt mixer i en bred vifte af cocktails.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  30,00%
  Før 175,00 kr Fra 145,00 kr
  Spar 30,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 175,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 145,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 2-4 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Lamb's Spiced Cherry Rom
  Lamb's Spiced Cherry Rom

  Lamb’s Spiced Cherry er fremstillet på samme blend af caribisk rom som Lamb’s Navy, men er tilsat krydderier for at give en mere saftig smag. Et herligt mix af friske kirsebær og søde mandler som flettes elegant sammen med et delikat twist af lime.

  Lamb’s Spiced Cherry er en forførende smagoplevelse, som kan nydes alene med et par isterninger eller blandes med lemonade til en forfriskende drink. Den frugtige sødme gør den også til en oplagt mixer i en bred vifte af cocktails.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  30,00%
  175,00 kr

Lamb's Rom - originale britiske rom, en ægte klassiker

2 varer

pr. side