Ron Centenario

Ron Centenario

Ron Centenario rum er fra Costa Rica, som er en af verdens uopdagede ædelstene, også kaldet broen mellem de amerikanske kulturer. Landet har længe været, og er stadig berømt for sin udsøgte kaffe, og Costa Rica fortjener nu anerkendelse for sin rom, der også er blandt de allerbedste i verden.

Hvis du er på udkig efter udsøgt rom at nyde rent på terrassen eller ved siden af pejsen, er Ron Centenario et godt valg. Ron Centenario er en mere blød og mere raffineret rom for dem, der sætter blødheden i rommen i højsædet.
Som en af de sidste uafhængige rumproducenter. Takket være sin mesterblenderes væld af erfaring har Centenario International med sin ekstraordinære aftapning udvivlsomt vist, at det er en af verdens bedste rumproducenter, og Centenario International kan bestemt konkurrere med markedets etablerede giganter.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Ron Centenario

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Ron Centenario Edicion Limitada 30 Anos
  Ron Centenario Edicion Limitada 30 Anos

  Et sandt kunstværk inden for rommens verden, hvor aromaer, farve og smag går op i en højere perfekt enhed. Nogle af de ældste tønder i destilleriet blev åbnet til denne rom. Her er alt fra fundacion 20 Años, bare meget mere af alt det gode.

  Blød, rund, fyldig, masser af smag og duft. Det hele bliver præsenteret i en flot og æstetisk flaske.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  1.325,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Ron Centenario 30 Aniversario
  Ron Centenario 30 Aniversario

  Centenario 30 Aniversario er eksklusivt udviklet til fejringen af Centenarios 30 års jubilæum og derfor limited edition med kun 1200 flasker på verdensplan. Den er lavet ud fra solerametoden, hvor blendet består af rom fra 8 og op til 30 år. Centenario har gemt de bedste rom til dette blend og udvalgt den bedste lagring på skotske whiskyfade, der giver forskellige aromaer af vanilje og krydderier. 30 Aniversario er et sandt kunstværk, hvor smag, farve og duft går op i en højere enhed! Den kommer i en elegant og stilfuld sort/guld gaveæske med magnetlukning.

  Rund, sød og fed med masser af aromaer og gennemtrængende noter af vanilje og krydderier. Den har en lang og elegant finish, der gør oplevelsen uforglemmelig.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  1.499,00 kr
 3. Ron Centenario Real
  Ron Centenario Real

  Centenario Real er en Solera rom, der er lavet ud fra et helt særligt blend, som er udviklet for at skabe den rigeste og blødeste Centenario rom.

  Real er et blend af rom fra 15 og op til 30 år, der er lagret på skotske egetræs fade, hvor der tidligere har ligget whisky. Fadene er særligt udvalgt og reserveret til netop denne rom, og derfor bliver Real også kaldt "Select Cask Reserve".

  Centenario Real kommer i en luksus gaveæske med farverne perlemor og guld og med en let anvendelige magnetlukning. Smag: Centenario Real har en unik blødhed og en let smag af træ, røde frugter og karamel.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Før 2.575,00 kr 2.175,00 kr
  Spar 400,00
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Ron Centenario

3 varer

pr. side