Port Charlotte Whisky

Port Charlotte Whisky

Port Charlotte er en lille landsby som ligger et par kilometer syd for Bruichladdich Destilleriet, i år 1829 åbnede Lochindaal Destilleriet som også var kendt for Port Charlotte og Rhinns Destilleri, indtil det lukkede i 1929 på grund af spiritusforbud, bygningerne blev bevaret og bruges til vandrerhjem og Islay naturhistorie museum. 

Bruichladdich destilleri har så købt resten af det gamle Lochindaal Destilleriet, og går i gang efter nytår med at genopbygge det som Port Charlotte destilleri, og har planer om at åbne det i maj 2009.

Port Charlotte bliver så det første nye destilleri på Islay i over hundrede år.

Port Charlotte bliver i dag lavet efter hvad de på Bruichladdich mener at, skulle være den gamle opskrift på Port Charlotte. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Whisky type
1
Whisky røg
1

Port Charlotte Whisky

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Port Charlotte, Scottish Barley
  Port Charlotte, Scottish Barley

  Denne aftapning, som er røget til hele 40 ppm, er fremstillet af fade, som er håndplukket af master distiller Jim McEwan ud fra ønsket om at præsentere den ekstremt elegante Port Charlotte Whisky.

  Den viser med al tydelighed, hvor meget ingredienserne betyder. Den er destilleret af 100% skotsk byt og har fået lov at lagre nænsomt i landsbyen Port Charlotte, som ligger ud til kysten, og er senere tappet på destilleriet med kildevand fra Islay.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  50,00%
  Fra 547,00 kr
  Spar 52,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 599,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 547,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Port Charlotte Whisky

1 vare

pr. side