Swipen voor 2 additionele foto's

John E. Fitzgerald, Larceny Kentucky Straight Bourbon Whiskey

Ville købe igen?
Før 450,00 kr Fra 406,00 kr
Spar 44,00 kr
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 450,00 kr
 • Pris pr. stk. v/2 stk.: 406,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Information
Type
Whisky
Alkohol
46,00
Flaskestørrelse
75 cl
Whisky type
Bourbon Whiskey
Whiskey røg
Ikke røgede
Om produktet

LARCENY – navnet på Heaven Hill’s silkebløde hvede-bourbon – betyder faktisk ... tyveri! Kig lige én gang til på flasken: Jo, der er sørme en nøgle på den fine etiket, men tyve bruger da ikke nøgler, vel? Denne særlige tyveknægt gjorde...
I slutningen af 1800-tallet dukkede navnet John E. Fitzgerald for første gang op i whiskey’ens historie. Ifølge legenden skulle Old Fitz med sine egne hænder have skabt et destilleri på Kentucky-flodens bredder i det herrens år 1870. Den fornemme bourbon blev solgt eksklusivt på dampskibe, jernbaner og i private klubber.

Da Julian ”Pappy” Van Winckle overtog produktionen fra en vis S.C. Herbst et årti senere og flyttede den til sit eget anerkendte Stitzel-Weller Distillery, opkaldte han sin bedste whiskey efter den store ekspert, Old Fitz. Det blev hurtigt et af datidens mest kendte bourbon-mærker.

100 år efter, i 1999, kom sandheden frem i en biografi skrevet af Pappys barnebarn: John E. Fitzgerald havde aldrig nogensinde bygget noget destilleri endsige brygget en eneste dråbe whiskey. Old Fitz var i virkelighedens verden befuldmægtiget fra USA’s skattevæsen og i den egenskab udstyret med nøgler til spiritusfabrikanternes lagerhuse.
I nattens mulm og mørke låste Old Fitz sig ind og tog for sig af S.C. Herbsts bedste fade med whiskey. Han havde nemlig en særdeles forfinet smag, og de fade, han nippede til, blev senere kendt som “the Fitzgerald barrels”. Herbst, og siden Pappy van Winckle, var imponerede over mandens gode smag og dristighed og skabte nu legenden om den store whiskey-producent og connaisseur. Pure løgn fra ende til anden.

I dag har Heaven Hill’s Destillery overtaget Pappys produktion og har med et glimt i øjet skabt den skønne hvede-bourbon LARCENY til minde om Old Fitz og hans veludviklede smagsløg.

Andre populære

 1. Jack Daniels, Original 40% 70 cl
  Jack Daniels, Original 40% 70 cl

  Den originale Jack Daniels fremstillet efter den originale opskrift, som Mr. Jack Daniels fandt fremt til i 1866. Resultatet er en karakteristisk blød smag, der er en oplevelse og nydelse i sig selv eller blandet med cola.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  Før 239,00 kr Fra 222,00 kr
  Spar 17,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 239,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 222,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Rittenhouse Straight Rye Whisky 100 Proof
  Rittenhouse Straight Rye Whisky 100 Proof

  Distillationsprocessener den samme som for bourbon, men Rittenhouseer produceret på 51% rugmæsk. En anmelder skriver: "Lip-smacking! Den bedste straightryejeg har smagt i 25 år!"
  Whiskyen har vundet dobbelt guldmedealjeved San Francisco World SpiritsCompetitionog er af Whisky Magazine kåret som World’sBest North American Whiskey.
  Smagen er ren og rig med noter af kakao, kanel og blød citrus. Duften har tørrede frugter og toffee i sig.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  50,00%
  Før 349,00 kr Fra 321,00 kr
  Spar 28,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 349,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 321,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Four Roses Bourbon, 40% 70 cl
  Four Roses Bourbon, 40% 70 cl

  Four Roses er en af de mest solgte Bourbon Whiskeys i verden. I smagen finder man honning og blide krydderier. Nyd Four Roses ved stuetemperatur eller on the rocks.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  40,00%
  175,00 kr
 4. Mellow Corn Kentucky Straight Corn Whiskey
  Mellow Corn Kentucky Straight Corn Whiskey

  Mellow Corn er autentisk amerikansk Corn Whiskey og som sådan forløberen til Bourbon. En unik form for straight whisky, der kun sjældent udbydes til salg og som netop nu, oplever et comeback som en vigtig ingrediens i de klassiske amerikanske cocktails.

  Mellow Corn er lavet efter reglerne for Straight Corn Whiskey; mindst 80% majs mens resten er maltet byg og rug, ingen farve- eller andre tilsætningsstoffer og sidst men ikke mindst modnet mindst 4 år på brugte amerikanske egetræsfade.
  Ydermere er Mellow Corn bottled-in-bond, hvilket betyder at produktet er et resultat af et bestemt destillations år, et bestemt amerikanske destilleri, én destillatør samt aftappet i en alkoholstyrke på 50% og lagret på egetræsfade i mindst fire år under kontrolleret opsyn af de amerikanske myndigheder.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  50,00%
  Før 199,00 kr Fra 179,00 kr
  Spar 20,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 199,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 179,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud