category label Øko

St. Antony Riesling Feinherb 2020

125.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.8
4 anmeldelser
1
1
2
0
0
Ok
Allan N.
2022-08-15
Dejlig hvidvin
Mogens Jensen -.
2022-06-01
Yderst lækker og frisk. Let perlende på tungen. Mums
Simon H.
2022-04-01

Om produktet

Den første årgang St. Antony producerede i Rheinhessen var 1918. Siden 1990 har producenten været en del af VDP ligesom man siden 2006 har været certificeret økologisk. Vingården råder da også over nogle af de bedste marker samt de bedste parceller i Roter Hang i Nierstein.

St. Antony Riesling har fået prædikatet Feinherb, en titel som ikke er beskyttet, men blot bliver brugt til at beskrive Riesling som hverken er knastør eller sukkersød, men som er det tyskerne kalder "lieblich".

Der er således tale om en Riesling med en let sødme dog båret af Rieslings naturlige forfriskende og rensende syre.

Prøv vinen til spicy orientalske retter, skalddyr som besidder en naturlig sødme eller drik den i store slurke på terassen.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter