4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Cabernet Franc 2020

229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Cabernet Franc 2020

4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Cabernet Franc 2020

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Sødme Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Urtet
Grønsagsagtigt
Fad

Om produktet

Hvis der er nogen vinmager vi kender, som kan få mest muligt ud af nærmest hvilken som helst drue så er det Gerd Stepp. Og med Cabernet Franc har han gjort det igen. Den urtede, spicy og kantede karakter som druen kan have er her holdt i stram snor, så det er den modne frugt og et godt præg af fadlagring der dominerer, mens den den grønne, stilkede karakter kun fornemmes som en ekstra, spændende dimension. Tilsammen er resultatet en flot, saftig, mørk og krydret rødvin som er en fornøjelse her i første årgang. 22 måneder på brugte fade inden frigivelse.

Smagsnoter

Rød frugt
Urtet
Grønsagsagtigt
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Sødme:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2020
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.