Teatro Latino, Montepulciano d'Abruzzo DOP 2021

139.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Teatro Latino, Montepulciano d'Abruzzo DOP 2021

Teatro Latino, Montepulciano d'Abruzzo DOP 2021

Krop Fyldig
Tannin Lav
Syre Lav
Sødme Halvtør

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Tørret/kogt frugt
Søde krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Årgang:
2021
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,50
Område:
Underområde:
Montepulciano d'Abruzzo
Serveres til:
Land:
Italien
Serveres ved:
15-17°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Syre:
Lav
Sødme:
Halvtør
Tannin:
Lav

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Om produktet

Når en hverdagsaften bare kalder på et glas vin eller når den nemme aftensmad skal piftes op og der skal lidt ekstra stemning på bordet - så finder du Montepulciano d'Abruzzo frem. Her er masser af fylde og frugt - en vin, som er nem at drikke og lige til at gå til. Krydret, mørk og velduftende. Hæld Montepulciano d'Abruzzo i glasset, luk øjnene, duft, smag og synk. Du drømmer dig med det samme tilbage til sommer under Italiens sol. Teatro Latinos Montepulciano er indbegrebet af Centralitalien. Fyldig, rund og afslappende - som en feriedag uden andre planer end en omgang hjemmelavet pasta. Abruzzo regionen, placeret i mellem-Italiens østlige del, grænser mod nord til Marche, mod øst til Adriaterhavet, mod syd til Molise og mod vest til Lazio. Her finder man nogle af Italiens bedste Montepulciano vine. Teatro Latinos Montepulciano d'Abruzzo tilbyder en markant frugtagtig duft efterfulgt af interessante, intense krydrede noter, der kommer fra druens aromastoffer og så en kort lagringstid i store fade. Vinen er velstruktureret, intens i sin aroma og vedholdende i sin eftersmag. Et perfekt glas til traditionelle regionale retter med lam eller braiseret oksekød. Der er tale om en meget vellavet Montepulciano i en god årgang. Server ved 18°C i almindelige rødvinsglas og drik den til retter med oksekød og masser af krydderier og krydderurter. Vi elsker den til hverdagsklassikere som chili con carne og pasta bolognese.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.