Tenuta Belguardo di Mazzei, Toscana Rosé 2020

Fra 143.65 kr
v/1 stk: 169.00 kr
v/6 stk: 143.65 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.0
1 anmeldelser
0
0
1
0
0

Om produktet

Nuancen er helt i tidsånden sart og rosa, og vinen skænkes med delikate noter af saftig jordbær, mirabeller, tranebær, rosenblade og blomstrende kirsebærtræer. En på én gang uendeligt blid og samtidigt forfriskende rosé takket være moden citrus og en næsten salt mineralitet til sidst. Det er liftligt og svært vanedannende!

Vinen blev kaldt et nybrud, da den blev lanceret, og de Robert Parker smagte den 2. udgave af vinen i 2009, var der ingen forbehold. Han kalde den "One of Italy's Fineste Rosés Wines". Siden har Syrah vinstokkene fået bedre fat i områdets terroir og bidrager nu med mere finesse end nogensinde. Senest har denne rosévin scoet 91 point af James suckling i august 2021.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.