Lagersalg
Spar
108.99 kr

Tenuta Celestino Pecci, Brunello di Montalcino, DOCG 2016

366.01 kr
Før 475.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Stilren og gennenført klassisk Brunello fra - måske - den bedste årgang nogenside i dette område fra fint, mindre domæne. Vinen er krydret med stor kraft. Intens og vedvarende frugt. Allerede som ung viser den en meget harmonisk side - velafbalanceret, velsmagende med dejlig syre og smidige men stadigvæk faste tanniner. Vinen lover et langt gemmepotentiale (op til 20 år), hvor den med tiden vil udvikle sig til en blødere mundfornemmelse. Åbnes den som ung, anbefales dekantering på en bredbundet karaffel.

Vinen har scoret 95 point af James Suckling og har fået 5 ud af 5 stjerner af Ekstrabladet.

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Andre populære produkter