Tenuta Degli Dei, Cavalli IGT 2015

Fra 341.10 kr
v/1 stk: 379.00 kr
v/6 stk: 341.10 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Cavalli IGT er - navnet til trods - én af Toscana's bedst gemte vin perler. Endnu! Vinen har med en kort historie den måske mest imponerende 'track-record' blandt alle de store vine fra Italien - både nationalt og internationalt.

Vinen er med Bordeaux som forbillede.Fløjlsagtig, fyldig og balanceret, afrundet med dejlig duft af mørk kirsebær, eksotiske krydderier og chokolade. Meeeget lang eftersmag. Som store vine, kan den nydes ung, men er holdbar op til 15-20 år og vil belønne den tålmodige rigt.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.