Tenuta di Arceno, Chianti Classico DOCG 2018

189.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Tenuta di Arceno, Chianti Classico DOCG 2018

Tenuta di Arceno, Chianti Classico DOCG 2018

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mild ost
Pasta & Pizza

Om produktet

Denne Chianti Classico består af 85% Sangiovese og 15% Merlot. Druerne stammer fra Tenuta de Arceno’s køligste parceller, hvilket giver vinen et fundament af friskhed og liv. Det suppleres af en dybde, kraft og koncentration, som er grundskelettet i vinene fra Tenuta de Arceno. De første aromaer, man møder i duften, er som æteriske olier af fyrretræ, harpiks og skovbund. Dernæst er der lag på lag af modne bær, roser, hvid peber, laurbærblade og vanille. Kompleksiteten går igen i den runde og fyldige smag. Vinen slutter af med en snert af sort lakrids, nellike og en syrlighed, som giver en særdeles forfriskende finish. Vinen smager fortræffeligt til pastaretter med vildsvin, grillet t-bone steak og moden pecorino ost.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.