Tenuta Sallier de la Tour, Nero d'Avola 2019

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0

Om produktet

Siciliens store, kraftige drue Nero d’Avola leverer en intens og fyldig vinoplevelse hos Tenuta Sallier de la Tour. Her er både mørk, moden frugt, tannin og lag af krydderi fra en de 30 af vinen som lagrer på små, franske egetræsfade - her er lakrids, vanilje og mørke bær i en fuldendt vinoplevese, som stråler om kap med den sicilianske sol. Det er rødvin som er virkelig flot integreret  og som kan klare alle smagsindtrykkene fra Siciliens køkken, der blander Italien og Nordafrika på smukkeste vis.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Andre populære produkter