4.0
af 2 anmeldelser

Tenuta San Leonardo, Terre di San Leonardo 2016

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Tenuta San Leonardo, Terre di San Leonardo 2016

4.0
af 2 anmeldelser

Tenuta San Leonardo, Terre di San Leonardo 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost

Vores vurdering

Vinen har en meget flot, blank, rubinrøde farve. I duften finder man sarte aromaer af røde bær, krisebær, solbær (solbærblade), som vokser med iltningen. Smagen er sprød og kødfuld samtidig med nuancer af modne blommer og moreller. Vinen har en god velour og slutter meget elegant og en smule feminint.

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Terre di San Leonardo er lavet på en sammensætning af alle druesorterne på ejendommen, fra 5-25 år gamle vinstokke. Druerne er høstet i løbet af oktober og bliver 100% afstilket ved ankomst til kælderen. Efter en skånsom masning sættes gæringen i gang i temperaturregulerede tanke, med hyppige omrøringer. 80% af vinen er modnet i 18 måneder på store fade af slavonsk træ, mens de resterende 20% modnes i min. 6 måneder på franske barriques. Efter aftapningen forbliver vinen i min. 6 måneder i kælderen, før den frigives.

Vinen har en meget flot, blank, rubinrøde farve. I duften finder man sarte aromaer af røde bær, krisebær, solbær (solbærblade), som vokser med iltningen. Smagen er sprød og kødfuld samtidig med nuancer af modne blommer og moreller. Vinen har en god velour og slutter meget elegant og en smule feminint.

Server den til risottoer, pastaretter med tomatsauce, gratinerede retter og kødretter med fjerkræ, kalv eller lam.

Andre populære produkter

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.