Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Tenute Orestiadi, BIO Nero d´Avola 2017

Tenute Orestiadi, BIO Nero d´Avola 2017

95,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
Det solrige klima på Sicilien giver særdeles gode muligheder for økologisk vindyrkning. Navnet, Nero d’Avola, betyder den sorte drue fra Avola, og denne drue er Siciliens mest udbredte og bedste lokale rødvinsdrue. Tenuta Orestiadi dyrker Nero d’Avola druerne til Molino a Vento i bakkerne omkring byen Gibellina, 150 meter over havets overflade. Her giver de magre jorde med kalkholdigt ler med jernforekomster druen optimale betingelser.

Druerne håndhøstes ved fuld fysiologisk modenhed. Ved ankomsten til kældrene afstilkes de og gæres i 12 – 15 dage under fuld temperaturkontrol og med daglig ompumpning af den gærende most. En del af kernerne fjernes fra masken (delestage) for at undgå bitre tanninstoffer. Efterfølgende lagres den unge vin, heraf en lille andel på fad. Med vinen i glasset kan du glæde dig over den dybe farve og en herlig duft med mindelser om røde bær. Smagen er medium kraftig med fine bær aromaer og en appetitlig mineralitet, der leder over i en blød finish, med et strejf af krydderurter.
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilLandItalienOmrådeSicilien
Type/FarveRødvinÅrgang2017Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse75 clDrue Nero d'Avola
Serveringsforslag Oste - milde
Mørkt kød
Produktforslag
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0