Terenzi, Francesca Romana Maremma Toscana Rosso 2016

399.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

De ædle franskmænd bliver pakket flot ind i Toscanas solvarme sommer - Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc i et elegant blend som kombinerer dybde og friskhed, solmoden frugt og markante noter af fad og krydderier fra 18 måneder på små, franske fade. Her dominerer mørke bær, peber og tobak med grønne og krydrede undertoner - det er rund og varm vin, som bevarer en masse struktur. Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til grillet oksekød på ben med bagte peberfrugter.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter