Whole Berry Pinotage er lavet på håndhøstede druer fra to unikke, gamle vinmarker. Vinstokke fra skråningerne på Klapmutskop udenfor Stellenbosch giver modne, fyldige og saftige frugtnoter, mens vinstokke på sand- og granitholdig jordbund i Voor Paardeberg leverer druemateriale, som tilfører en stram og spændstig tekstur. I kælderen afstilkes druerne, men de knuses ikke, hvorved alle bær bevares intakte. Druerne gennemgår carbonic maceration, og det er udelukkende den fritløbende saft, der efterfølgende gærer relativt kortvarigt i en uge. Druerne presses på intet tidspunkt. Den færdiggærede vin lagrer med vinens naturlige CO2-indhold i rustfri ståltanke ”sur lie”. Der tilsættes ingen svovl, og vinen flaskes uden klaring og filtrering.
Alex og Edouard formår i denne Whole Berry Pinotage at få alt det bedste frem i Pinotage. Slutresultatet er en eksplosion af intense aromaer af røde kirsebær og violer og en udsædvanlig saftighed, som slutter elegant af med et strejf af mineralitet og indtagende krydderier. Prøv – og du vil ha’ mer’!